London
Berlin
Rom
Barcelona
Paris
Amsterdam
Budapest
Prag
Krakow
Aktiv ferie

Firmarejse til Berlin med fagligt indhold

Hos irejser er vi eksperter i at arrangere studierejser - nedenfor er oplistet en række idéer til en studieturs faglige indhold:

Historie og Samfundsfag:
Checkpoint Charlie
, den bedst kendte grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin i perioden 1945-1990, hvor byen var delt. Evt. kombineret med et besøg på Checkpoint Charlie Museum, der ligger lige ved siden af.

DDR Museum, et interaktivt museum med udstillinger, der viser hverdagslivet, som det udspillede sig i DDR.

Berliner Unterwelten, der er et underjordisk museum, som giver et indblik i Berlins bunker systemer nede i U-bahnen samt våben og ammunitionslagre i de underjordiske tunneller.

Hohenschönhausen, der er et museum med fokus på tortur af politiske fanger, er indrettet i de bygninger der fra 1951 – 1989 husede den østtyske efterretningstjeneste Stasi’s varetægtsfængsel.

Stasi Museum, der er indrettet i den tidligere østtyske efterretningstjeneste Stasi’s hovedkvarter. Museet omfatter bl.a. overvågningsteknologi, såsom infrarøde kameraer, og Stasi minister Erich Mielkes kontor.

Kz-lejren Sachsenhausen, der fungerede som koncentrationslejr i det nazistiske Tyskland under 2. Verdenskrig.

Billedkunst:
Museumsinsel, et museumskompleks på Spreeinsel i centrum af Berlin, omfattende hele fem museer, der bl.a. udstiller tysk, oldgræsk og byzantisk kunst.

Naturvidenskab:
Deutsches Technikmuseum giver en indføring i den teknologiske udvikling frem til i dag.

Virksomhedsbesøg:
Besøg Rittersport - en verden af chokolade.
Besøg BMW's Motorcykelfabrik.