London
Berlin
Rom
Barcelona
Paris
Amsterdam
Budapest
Prag
Krakow
Aktiv ferie

Firmarejse til Prag med fagligt indhold

Hos irejser er vi eksperter i at arrangere studierejser - nedenfor er oplistet en række idéer til en studieturs faglige indhold:

Historie:
Kz-lejren Thesienstadt, der både fungerede som fængsel og transitlejr for jøder og kritikere af nazismen under 2. Verdenskrig.
Kommunistmuseet, der udstiller artefakter fra kommunisttiden, evt. kombineret med vores guidede tur om fløjlsrevolutionen.
Den jødiske bydel "Josefov" med kirkegården, Den Gamle-Ny Synagoge og museet.

Billedkunst:
Alfons Mucha musee
t, der udstiller værker af den berømte tjekkiske art noveau billedkunstner Alfons Mucha.

Dansk og Litteratur:
Franz Kafka, den verdensberømte forfatter blev født og boede næsten hele sit liv i Prag. Følg i hans fodspor fra vugge til grav.

Musik og teater:
Opera, klassisk musik og sort lys teater. Prag har tre operahuse, og et utal af koncertsale med daglige forestillinger. Sort lys teater, er en teaterform ,der giver en illusion af svævende genstande og personer på en sort scene.
Mozart havde en stor tilknytning til Prag, hvor han havde premiere på sin opera Don Giovanni på Stænderteatret.

Institutionsbesøg:
Vi kan tilbyde besøg på forskellige institutioner såsom, plejehjem, sygehus, skole, børnehave, institution for kriminelle unge, institution for mentalt handicappede og børnehjem.

Virksomhedsbesøg:
Škoda-fabrikken, hvor man kan få et indblik i bilproduktion samt besøge fabrikkens bilmuseum.
Glasværket i Nižbor, hvor der produceres krystalglas evt. kombineret med drypstenshulerne i Koněprusy og middelalderborgen Karlštejn

Kollektivt landbrug og alm. landbrug. Få et indblik i tjekkiske landbrug, der er grupperet i kollektive landbrug, der er et levn fra kommunisttiden og alm. landbrug med én ejer.