Hoteller i Prag til Påske-Håndbold

Hotel City Centre***

Adresse: Revolucni 4, Prag 1
Hotel City Centre er et helt nyt hotel, som åbnede i juli 2000. Hotellet er et perfekt valg for dem, der vil bo i det absolutte centrum. Prisen på hotellet er meget rimelig i betragtning af dets beliggenhed og gode kvalitet.
Hotellet befinder sig direkte i centrum af Prag. En bedre beliggenhed er svær at finde. Der er mindre end 5 minutters gang fra det historiske center (den gamle rådhusplads) og hovedboulevarden Wencelspladsen.
Indkvartering spænder over enkelt-, dobbelt-, 3-sengs- og 4-sengsværelser, alle med privat bad og toilet. Alle værelser har telefon.
Hotellet har en restaurant med morgenmadsbuffet.
Receptionen har åbent 24 timer i døgnet og tilbyder et topniveau af service, som inkluderer vekselkontor, sikkerhedsboks og alle de sædvanlige reception services.

 

Hotel Juno***

Adresse: Stechovicka 2296, Prag 10
Hotel Juno er en moderne 15-etagers bygning, som leverer standard indkvartering. Hotellet anbefales til grupper p.g.a. dets vidtrækkende restaurationsfaciliteter og store antal værelser.
Hotellet er beliggende i et roligt område udenfor bycentrum. Der er dog meget god forbindelse til den historiske del af byen. Metrostationen Skalka ligger blot få minutter til fods fra hotellet, og turen til byen tager op til 15 minutter.
Hotellet rummer 227 værelser. Alle værelser er en-suite med toilet og bad, satellit-TV, radio og telefon.
Restauranten er åben dag og aften og tilbyder tjekkiske og internationale retter. Der findes også en vinbar og en lobby-bar på hotellet. Morgenmad er på buffet-facon.
Receptionen er døgnåben, og det venlige personale yder gæsterne alle standard services. Sikker parkering for busser og biler er at finde foran hotellet.

 

Hostel Prague Plus

Adresse: Privozni 1, Prag 7
Hostel Prague Plus byder velkommen til billig overnatning, men med en rigtig god kvalitet. Faktisk nævnes dette hostel som et af Europas bedste.
Hostellet ligger 3 metro stop fra centrum og det tager cirka 20 minutter til fods til centrum.
Alle værelser er store, lyse og har alle eget bad og toilet. De er alle i god stand og altid rengjorte. Der er ialt plads til 540 gæster.
Der er fællesrum med stort tv.
I forbindelse med Hostel Prague Plus er der en restaurant samt en festlig bar.
Dette hostel kan tilbyde følgende services:
Swimmingpool
Sauna
24 timers reception
Bagage kan opbevares
WIFI
Stort fællesområde med storskærm
Område kun for piger
Poolbord
Bordfodbold