Aktiv rejser - firmarejser

Adrenalin, samvær og sjov

Der er mange gode grunde til at virksomheder vælger at tage på firmarejse – fx som motivation, belønning, indkøb, research, sparring.
En firmarejse skaber både sammenhold og udvider horisonten.

Vi arrangerer mange forskellige typer firmarejser med fokus på friluftsliv:
Incentive: En belønningsrejse til medarbejderne, der kan være både sociale og faglige arrangementer samt events.
Events: Når medarbejdere eller kunder skal have en særlig oplevelse
Teambuilding: Oplagt til at skabe et bedre sammenhold eller forandring blandt medarbejderne.
Kunderejser: En mulighed for at få bedre relationer til kunderne, eller benyt kunderejse i forbindelse med forhandlinger eller produktlanceringer.

irejser tilbyder aktiv ferie i Český Ráj i Tjekkiet og Harzen i Tyskland.

Český Ráj (dansk: Det Tjekkiske Paradis) kan tilbyde stort set alt: bueskydning, klatring og rapelling, mountainbiking, ridning, kanosejlads, high rope klatring mv. En tur til Det Tjekkiske Paradis kan nemt kombineres med nogle dage i Prag, der ligger en times kørsel derfra.

Harzen er oplagt for mountainbiking, high rope klatring og vandreture/hiking. Desuden kan en aktiv ferie i Harzen nemt kombineres med kulturelle indslag i de lokale byer Goslar og Quedlinburg, der er på UNESCOS Verdensarvsliste.

Vi skræddersyr jeres personalerejse, så den passer perfekt til jeres behov. Hos os får I personlig service, lave priser og stor faglig ekspertise. Tøv ikke med at få et tilbud fra os – det er helt gratis og ganske uforpligtende.

Transport: Fly, tog, bus.