Om os

Vi er et professionelt bureau med fokus på grupperejser – herunder firmarejser, studieture/studierejser, private grupperejser mv. Vi er et privatejet dansk rejsebureau og medlem af rejsegarantifonden.

Hos irejser ved vi, at grupperejser er noget helt specielt - hoteller, fly mv. skal have en stor kapacitet, og rejserne skal være indholdsrige, faglige og sociale. Vi har mange års erfaring, gode leverandører og vi giver dig altid personlig service.

Studieture og studierejser; Vi har stor erfaring med at arrangere studieture, der er vores kerneforretning. Vi kan sammesætte en studierejse fra A-Å med fly, hotel, virksomhedsbesøg, guidede ture mv., eller måske ønsker I kun fly og hotel. Lige meget hvad, så er vi parate til at hjælpe.

Firmarejser; Skal medarbejderne i jeres virksomhed på kursus eller konference i udlandet, eller skal de belønnes med en firmarejse? Vi sammensætter rejsen præcis efter jeres behov – med fly, hotel, konferencelokaler, restaurantbesøg, virksomhedsbesøg mv.

Private rejser; Er I en forening, vennegruppe mv., der skal afsted sammen? Vi kan tilrettelægge en grupperejse, der imødekommer netop jeres interesser.

Vi har intet rejsekatalog – vi skræddersyr rejsen til hver enkelt gruppe. Vores rejsekonsulenter har stor viden om vores rejsemål, og I har den samme kontaktperson gennem hele forløbet.

Vi lægger vægt på god kundeservice. Vi bestræber os på, at mails skal besvares indenfor 24 timer, og helst hurtigere. Der er ingen ventetid ved telefonen, og vi har 24 timers nødtelefon, som giver jer tryghed under rejsen.

Udover vores grupperejser har vi en række faste ture for individuelt rejsende til Prag samt ferielejligheder i en række byer.